top of page
  • Writer's picturetuija

jouluostoksilla zsarissa

Ekaa kertaa Outlet village Zsarissa Vironlahdella. En osannut odottaa oikein mitään, toki olin telkkarissa ja netissä nähnyt kuvia paikasta. Mahtipontista, ei ihan nordic designia. Tuli jollain tavalla Tuurin kyläkauppa mieleen, mutta yksi asia oli todellakin erilailla kuin Tuurissa. Eipähän ollut tungosta, ei sitten minkäänlaista.Zsar palkittiin Kymenlaakson vuoden 2019 matkailutekona. https://kymensanomat.fi/uutiset/lahella/2a81112c-7ceb-4be0-a9a1-fa3dfc762e89

Joulu tulossa ja missä ihmiset, okei okei oltiin maanantaina liikkeellä mutta silti. En voinut olla miettimättä minkälainen ryysis olisi parhaillaan Helsingin Outletissa.


Hyvää ja ystävällistä palvelua kyllä saatiin, plussaa siitä.

Hinnat olivat edullisempia kuin normikaupoissa, plussaa.

Myymälät olivat todellatodella hyvännäköisiä ja siistejä, plussaa jälleen.

Opasteiden puuttumisesta miinusta.

Paljon oli tyhjää liiketilaa, ja veikkaan, että joulun jälkeen vielä enemmän. Miinusta tai sitten plussaa, riippuu miltä kantilta ajattelee.


Tuli vähän kikkailtua kameran kanssa, kun muuten olis ollu niin tylsiä kuvia ;)

En oo yrittänyt vältellä kuvatessa yhtään ihmisiä, vain yhdessä kuvassa näkyy joku ulkopuolinen vieras tyyppi. Koko kylässä oli arviolta noin 50 asiakasta. Surullista sinänsä.


Jaa että ostinko mitään.... no ostin minä, muutamat lenkkarit. Olisin voinut ostaa vaikka mitä varsinkin laukkuja, joihin olen heikkona, mutta ei niitä täällä maalla asuessa tarvitse.
Comments


bottom of page